torsdag 21 augusti 2008

Nästan som julafton!

Hej.
Så här glad blev Clara när flyttlasset med alla gosedjur och andra leksaker äntligen kom. Naturligtvis blev vi andra också glada. Det kändes nästan som julafton. Eftersom vi skeppade alla saker redan i början av maj så hade vi nästan glömt bort vad vi hade packat i lådorna. Vissa saker blev därför glada överraskningar.

Vi har inte hunnit plocka upp alla saker ännu men det viktigaste sakerna är uppe. Det vill säga den svenska flaggan, CD spelaren (just nu snurrar ABBA. Innan dess Magnus Uggla) alla TV apparater, cyklar och som sagt Claras leksaker. Jag höll på att glömma alla pulversåser, torrjäst, marsansåser och naturligtvis Claes havregrynsgröt. I helgen ska vi montera sängar, skrivbord, lampor o dyl. Allt från IKEA naturligtvis. Det känns nästan som hemma.... fast lite bättre.

Vecka två i skolan är snart till ända. Idag har Gustav följt med en kompis hem efter skolan. Filip och en kompis var på Driving rangen (liknade mer en åker) och slog en hink bollar. Clara lekte med Tess på nordiska skolan. Själv har jag varit på mitt första föräldrarmöte i skolan.

I morgon är det fredag. Solen kommer åter igen att skina och det blir ca 28-30 grader varmt. Kort sagt, det är lite lättare att leva här.

Lotta och Claes





5 kommentarer:

Peter sa...

Hej

Jörgen Persson vann precis kvarten med 4-1 i set, häftigt av en gammal gubbe.
EN pirrig Agnes har varit på sitt första möte med fröken, som säger att hon är sträng.
Är det så att det saknas muttrar och skruvar i helgen får ni skriva så får vi skicka det med posten.

Mvh Peter

Yasinta Ngonyani sa...

hur länge ska n i bor i Tanzania? safi sana

sussi sa...

Hej och dog luj !(eftersom det är tre månader kvar) , men Jag förstår att det känns som jul när alla grejer äntligen kom. Nu får ni äta bearnaise och marsan tills det kommer ur öronen på er. och Classe får sin gröt och kanske sina rullskidor som han kan staka sig fram på på alla mindre trafikerade gator, dom med bilar bör han hålla sig ifrån eftersom det kommer att dra ögonen till sig och då vet vi ju hur det är med säkerheten Hmmmm. Det låter som om ni börjar att komma in i vardagen , med kompisar och allt och det är ju bra. Clara blev väl oxå glad nu när Hasse och alla dom andra dockorna coh gossedjuren äntligen kom.... TV förresten har ni parabol så att ni kan se bollibompa och aktuellt mm. ?
Nu när allt kommer på plats så vill vi se hur det ser ut inomhus ( Jag är i varje fall jättenyfiken ) vi hörs
puss och kram från Moster Sussi

Mormor sa...

Hej
oh vad glada vi blir när ni fått era grejjor,nu blir det väl snart som hemma.Hoppas att Claras Hasse mår bra efter så lång resa, vi ser hur glad hon ser ut. Lycka till med all montering av sängar od.
Jättekramar från oss
Mormor o Morfar

Löfet sa...

Hej!

Tänk att man måste åka så långt bort för att bli glad över några IKEA-paket och havregrynsgröt. Här är vi glada över att det är en dag utan regn:-)
Jag kan meddela att Huddinge slog JHC med 2-1 i fredags och att vi har plockat två plastkassar med Karl-Johansvamp!

Grötkramar till er alla!

Löfet