tisdag 9 juni 2009

Bilbekymmer

Håller på att bocka av allt på vår "Att-göra-lista" innan hemresan på lördag. Där står det bl a Fixa hyrbil. När vi flyttade var vi tvungna att lämna tillbaka våra bilar och nu står vi utan bil. Och bil måste vi ha om vi ska bo på landet i sommar. Men vet ni vad det kostar?! Det är svindyrt och kostar en hel förmögenhet. Dessutom känns det som onödiga pengar. Nästan så att vi funderar på att köpa en skrotbil i stället. Är det någon som vet någon som vill sälja alternativt hyra ut sin bil till oss så är det bara att höra av sig. Vi tar tacksamt emot alla förslag.

Annars har jag faktiskt gjort nästan allt som står på listan.

Kvarstår bara att hämta Clara från skolan, laga mat, diska och förbereda skolårets sista lunchlåda. Jippi!!!

3 kommentarer:

sussi sa...

LYCKA TILL ALLIHOPA I SKOLAN SISTA DAGEN FÖR DETTA LÄSÅR !
våra ungar har bara slappar dagar kvar i skolan. Inatt sover Oskar över med alla treor i Scouthuset vid sandvik och imorgon bitti ska alla ettor och tvåor möta upp där nere . Oskar tyckte att det var lite pirrigt när jag lämnade av honom vid skolan och Agnes sitter i soffan med tårar i ögonen och längtar efter sin storebror ( ALLAREDAN)VI får hoppas att det går bra.... På torsdag så ska dom tömma klassrummet eftersom dom ska byta lokaler i och med omorganisation i skolan och sen på fredag då sjunger vi "den blomstertid nu kommer" och får tuppskinn över hela kroppen....
Sen kommer lördagen med godis och trevligheter och vips så var det Söndag och ni kommer hem , det ser vi fram emot. Vi önskar er en trevlig hemresa , så ses vi snart PUSS & KRAM så länge önskar Sussi & Agnes och co.

The truthteller sa...

Jag vet en supertrevlig kille som kränger en tantkörd Ford Galaxy. Kan förmedla kontakt om så önskas.

Liselotte sa...

Hmmmm, jag börjar nu förstå vem den där "Truthteller" är. När han sa Supertrevlig kille så slog det mig att det måste vara en viss Janne G. Stämmer?
Vi har fixat en hyrbil genom min snälla morbror. Det löste sig bra den här gången. Tack i alla fall.

Kram
Lotta