lördag 12 december 2009

Party stim...

Ja så har vi kommit in i ett party stim...
Jag tycker det är avslutningsfester och avskedsfester vart och varannan dag. Vissa är bara kul och andra är kul men också sorgsna. Det är aldrig roligt att ta avsked när det är någon man tycker om.

Nedan följer en kavalkad av bilder från de olika evenemangen. I kväll fortsätter firandet på det svenska residenset. Det är luciafirande som står på programmet. Clara är naturligtvis med som tärna. Jag får återkomma med fler bilder en annan dag.

Senare i kväll kommer våra vänner från Sverige, familjen af Ekenstam, och hälsar på. Claes ska hämta dem på flygplatsen kl 24.00 i natt. Kanske den traditionella "Banda-bilden" dyker upp i morgon.
Musikafton på Claras skola.
Här är alla i grade 3, 4 och 5 samlade för gemensam körsång. Det lät fantastiskt vackert.
En sak som jag kom att tänka på var att det inte sjöngs några traditionella julsånger. Anledningen är nog skolans alla representerade religioner. Uppmärksammar man en högtid så måste man göra det för alla. Så den här kvällen var därför en vanlig musikkväll med en blandning av sånger.

Nu har vi kommit till Michelle´s avskedsparty. Michelle är Claras simlärare i Dar Swim Club. Hon har varit en underbar simtränare för Clara och alla andra barn. Vi ville visa vår tacksamhet med en gemensam avskedsfest för henne.

Här är Michelle och alla barnen i grupp Minnows.

I går invaderades trädgården av 16 barn och deras mammor och en pappa för avslutningsfest i Claras klass. Vi var lite oroliga att vi inte skulle kunna hålla avskedsfest på grund av regn. Hela natten innan och morgonen ösregnade det men ett par timmar innan festen skulle börja klarnade det upp.
Här sjunger alla barnen "Happy birthday to you" för Luke som fyllde år. Han blev lite generad av alla skönsång....

Behöver jag säga att alla barnen var i poolen och lekte i princip hela tiden.

Inga kommentarer: