torsdag 29 april 2010

Uhuru Peak 5 895 m.ö.h

Kl 06.45 den 27 april nådde de toppen på Kilimanjaro. Trötta och slitna efter den sista nattens vandring. Filip hade kräkts och mått dåligt på vägen upp men inget kunde stoppa honom från att nå Uhuru Peak. Claes var den som var piggast av de alla.

Här är hela Team Norway vid Horombu Huts, 3 700 m.ö.h.
De har haft en bra fjälltur och är mycket nöjda med sin resa. Guiderna var väldigt bra, maten ok och vädret bra med tanke på årstiden. I Tanzania är det nu regnsäsong så man kan ha väldig otur med vädret den här tiden på året. Det hade varit lite mulet och dimma någon dag men annars uppehåll och väldigt kallt om nätterna.
Men nu ska det bli skönt med helg!

2 kommentarer:

sussi sa...

Hejsan allihopa !

Stort Grattis till två kämpar !!!!
Skönt att dom klarade det och att vädret höll sej...Nu e det bara Clara som ska klättra upp på Killimanjaro , eftersom ni andra redan har varit där har hennes smarta moster kommit på att hon kan ha sköldis med sej som sällskap , det skulle säkert hon/han uppskatta. Här hemma är det Valborgsmässoafton idag, solen skiner och värmer bra, hoppas bara att det håller i sej till i kväll eller inte förresten .... skiväder = lugnt på stan och finväder = röj på stan , tur att man får vila ifrån det där i några år nu innan man ska ut och jaga Oskar och Agnes på stan Vi firar tillsammans med grannarna och sen ska vi till Baset en sväng
Ha det nu så bra så hörs vi en annan gång
Pussar och kramar från Moster Sussi och co.

sussi sa...

Hej !
jag sitter och tittar en en gång på dom fina bilderna... och gjorde en stor bild av fotot på alla inblandade och gjorde en upptäckt som jag blir varm i hjärtat av.
Inte nog med att dom gjorde en Far och Son resa KOLLA BARA PÅ HUR LIKA DOM ÄR !!!! Simon som är en kopia av sin Pappa och Filip som oxå har stora likheter av Classe.
Ja ja nu har jag sagt de oxå puss frånj Sussi