måndag 24 maj 2010

Gustavs födelsedag



Ja så var det då dags igen. Oj vad tiden går fort. Är det Gustav eller jag som håller på att bli gammal?


Gustav har blivit ordentligt firad på sin födelsedag. Det startade redan igår då vi ute vid havet på ett underbart ställe som ligger på beachen vid Indiska Oceanen. Bilden ovan är tagen från vårt bord, visst ser det härligt ut.

Vi åkte dit för att äta sen lunch/tidig middag och samtidigt passa på att njuta av det sköna vädret vid stranden. Clara och Ellen (Claras kompis) lekte på stranden och letade krabbor. Vi andra satt och pratade och hade det trevligt. David, Gustavs kompis och Magnus, efterträdaren till Rune var också med. Vi hade en riktigt fridfull och trevlig eftermiddag.

I morse var det som vanligt sång, flagga på frukostbrickan och paket. I kväll väntar en lugn middag med familjen. Och så lite kladdkaka förstås.


Hipp, hipp, hurra, hurra, hurra!

2 kommentarer:

Yasinta Ngonyani sa...

Ha den Äran Gustav!!

sussi sa...

hej Gustav och alla andra !
Oj vad vi försökte att ringa igår på alla möjliga telefonnummer ...när jag var på väg att ge upp så lät det konstigt från luren och helt plötsligt så var ni där, om än mycket svagt och långt bort. ja ja huvudsaken var att vi fick sjunga en liten grattissång till "SJUTTONÅRINGEN"
Grattis, grattis,grattis och grattis. Och en sak till innan jag lägger ner .....Lotta det är inte du som håller på att bli gammal utan Gustav....
Pussar och Kramar från Moster Sussi och Kusin Agnes dom andra är på fotbollsträning i regnet
ps. Agnes längtar efter Clara och er andra oxå såklart