måndag 24 november 2008

Sverigebesök!



Så har äntligen vårt första Sverigebesök kommit. Som vi har längtat.

China och Björn, som har varit på rundresa i Tanzania sedan 6 november, kom idag från Zanzibar med ett litet 5 manna flygplan. Resan började med Safari i norra Tanzania med många spännande upplevelser och minnen för livet. Därefter flög de till Zanzibar där de har bott bra och ätit gott. Tänkte att de själva skulle få skriva och berätta om deras upplevelser. Så håll utkik efter gäst-bloggare framöver.

I kväll väntar middag på restaurang och i morgon SHOPPING.

Tutaonana Kesho!

4 kommentarer:

Matilda sa...

Hej!!!! Fy så bruna!!! Ida har längtat ihjäl sig efter er. Hon och Emma kommer och hämtar er på flygplatsen när ni kommer hem!
Passa på att bada och sola i massor innan ni kommer hem till vintern. Det har ju kommit massor av snö. Är det inte någon av er alla som saknar pulkor och skidor!???
Massor av pussar och kramar till er alla från fam Svärdling JR

Matilda sa...

Förresten...Ida och Elsa säger att dom skulle vilja byta plats med Clara på kortet...

Mormor sa...

Åh vad bruna ni är. Vi tror inte att det är sant att se er tillsammans i Nyqvists trädgård. Vi skulle också vilja vara där, men vi har istället gjort 35 kroppkakor medans snön yrde utanför fönstret. Snart ska vi Raymond o Maggan pulsa hem i snön.
Vi ser fram emot att läsa gästdagboken.
Många kramar från de fyra pensionärerna.

sussi sa...

Hej på er allihopa !
Ja ni man blir i varje fall inte avundssjuk på er ........
Här hemma är det inget cykelväder om man säjer så, jag körde fast på flera ställen i snön på vägen till jobbet. NU BLEV NI ALLT AVIS ELLER HUR ?Till moster och morbror- njut så mycket ni kan för snart så är ni hemma i slasket igen Hi hihihihi
vi hörs & co.