söndag 21 februari 2010

Familjen Edvardsson i Tanzania

Efter 28 timmar, dörr till dörr, var de så äntligen här. Lite bleka om nosen och ganska så trötta. Men efter ett dopp i poolen, lunch i bandan och lite vila kunde vi åka ned till Yacht Clubben för en öl och Pizza.

Åhhh vad de njöt av bruset från Indiska Oceanen, de vackra snäckorna och en och annan krabba på stranden. Men redan kl 21.00 hörde vi de snusa gott i sina sängar.

Karibuni Sana!

2 kommentarer:

Mormor sa...

Hejsan!
Vad nöjda ni ser ut hela familjen. Vad vi väntat på den traditionella "bandabilden".Vi antar att ni ljust nu har det ganska så underbart.Vi skulle väldigt gärna vilja vara med. Vi ser fram mot fler inlägg.
Ha det gott hela gänget
Kram från Mormor, Morfar och katterna

sussi sa...

Hej alla bleknosar !!!
Här har vi det alldeles underbart, efter en natt sömn vaknade vi utvilade redan 06.30, då smög Peter och jag ut i trädgårn och tog ett dopp i poolen, alldeles tyst och stilla förutom vakten "Rashid" som undrade vad det var för bleka knubbsälar som simmade runt som tokar och njöt av livet. Igår kom vi hit ca. 5 timmar försenade, en resa som skulle ta ca.21 timmar tog istället ca.28, vi missade flyget i Nairobi pga. att vi hade problem med styrningen av planet och fick sitta i ca. 2,5 timme innan vi lyfte, ja ja hur som helst så e vi här nu och livet känns alldeles underbart för tillfället. Idag har vi badat i Indiska oceanen, solat och varit kulturella och självklart badat i poolen. Nu väntar sängen , vi e slitna från gårdagen och sen så tar det på krafterna med ca. 35 grader varmt ha ha men det e smällar man får ta eller hur ???
Ha det så bra eller som vi säjer i Tanzania Kwaheri and goodbye..
Sussi och co.