torsdag 11 mars 2010

Cinderella

Här kommer lite bilder från premiären på Cinderella.

Som vanligt blev det lite förseningar innan de kunde börja. En krock på Selander Bridge och följaktligen långa köer stoppade många i publiken att hinna i tid. Till slut var teatern fullsatt och många förväntansfulla barn, syskon, föräldrar och släktingar lutade sig tillbaka i stolarna när så äntligen ljuset släktes och föreställningen kunde börja.





Här ser ni öppningsscenen. Dekor, kostymer, scenografin..... ja allt var mycket fint gjort. Barnen hade övat mycket och det såg ut som att de hade kul på scen.


Här ser ni Cinderella med sina styvsystrar och styvmor. I bakgrunden den fina kören.

Här ett inslag av afrikanska rytmer. Mycket uppskattat ska jag säga. Publiken applåderade.

Här ser ni Clara som "town boy". De står och köar för att få se kungen och prinsen inför den stundande balen.



I kväll är det sista kvällen för Cinderella och jag tror alla är nöjda och glada efter 4 fullsatta föreställningar. Det har varit en otrolig upplevelse och Clara är så nöjd. Nästa gång tillfälle erbjuds, tror jag hon gärna skulle vilja ha en mer framträdande roll. Hon har fått mersmak.

2 kommentarer:

Mormor sa...

Hej!
Tack så jättemycket för dom fina bilderna, vad kul att det gick bra med föreställningen och att Clara ev fått mersmak på teaterlivet. Vad proffsigt det ser ut.Clara är jättesöt i sin mustac. stor kram till skådisen.

sussi sa...

Åh det där skulle man velat se, på bilderna ser det ju hur proffsigt ut som helst, och dekoren var perfekt målad ;). Och den sötaste gatupojken var förstås Clara. Hälsa till henne från oss och säj att ungarna tyckte att hon var jättefin eller finast förresten.
Sköt om er från oss alla till er alla <3 <3 <3 <3 <3