lördag 11 oktober 2008

Idag är det födelsedag!!!!



Idag fyller Filip 14 år. Det har vi firat med frukost på sängen och paket. Senare idag blir det kladdkaka. Eftersom inte ICA finns här nere kan vi inte köpa "skinn". Så det blir ingen tårta med skinn på. Men kladdkakan kommer att prydas med massor av frukt i stället, annanas, hallon, melon och kanske andra goda frukter. Ja också lite grädde förstås. I kväll ska vi gå ut och äta på en japansk restaurang, Osaka, tillsammans med lite vänner. Jag säger som min kompis Ulla brukar säga, har man ingen familj så får man väl låna en. Och idag passar det uttrycket bra. Visst hade det varit roligt om alla kusiner, mor och farföräldrar, mostrar och fastrar och andra kompisar hade varit här, men det ska bli väldigt trevligt ändå. Vi blir 14 stycken.



Vi vet att det är några paket på väg men de har inte kommit ännu. Så vi får säkert anledning att fira födelsedag ännu några gånger.



I morgon bär det av till Mikumi National Park. Det ska bli jättekul tycker vi alla. Vi hoppas naturligtvis på att få se de "big five" men säker kan man ju aldrig vara.

Nu har jag försökt att publicera en bild på Filip hela dagen men det har inte fungerat. När Internet tillåter så kommer det en bild på Filip.

Tutaonana wiki kesho!

3 kommentarer:

Yasinta Ngonyani sa...

Hongera sana Filip kwa kutimiza miaka 14. hulla hulla pa dig. siku njema. Familia Klaesson

Lillqvist sa...

GRATTIS FILIP!!!

Staffan är jättesur på oss att vi inte var hemma igår kväll så att han kunde vara inne på msn och chatta med dig (vi var hela familjen på ett 40-års kalas hos en av Rogers barndomsvänner som har samma födelsedag som du).

Presenter kommer lite senare! Hoppas du hade en bra dag! Bamsekramar från oss alla Lillqvistare!

sussi sa...

Hej familjen ! vi har ju grattat Fille genom datorn idag, det var helt fantastiskt , tänk att få se Fille och Lotta hoppa i poolen och Classe utan kläder...... (det var en upplevelse ) jag hoppas att ni får se alla djuren på er resa, Peter som har varit där har säkert prata om sin resa och eran resa ett flertal gånger idag , Han är avis det kan jag lova....Själv så har vi förberett för vintern här hemma. Vi har plockat undan utemöblerna, tagit in studsmattan ,klippt plommon och körsbärsträdet och plockat ihop alla pelargoner som ska övervintra inomhus under trappen..... det lät väl kul ?! ha ha ha så ser det ut här hemma vi hörs en annan dag puss från moster