måndag 11 maj 2009

Sweet Sixteen



Om ett par veckor fyller Gustav 16 år. Enligt honom själv är det "många" som fyller år just då och för att sprida ut festligheterna lite, så bestämdes det i går kväll att Gustav ska ha sitt Sweet Sixteen Party redan på lördag. Jag kan erkänna att vi, dvs Claes och jag, är lite nervösa inför detta evenemang. Vad kommer att hända när ca 35 ungdomar i 15-16 år åldern väller in här på lördag? "- Men vad kan egentligen hända Mamma? Ni kan vara lugna, vi ska bara dansa, käka pizza och sitta och snacka".

I inbjudan står det att alla ska ta med sig Ipod och badkläder. De kommer att hålla till utomhus vid poolen, så Claes och jag kan ta det lugnt i TV soffan har vi blivit lovade. Det kanske är de egna erfarenheterna som tonåring som nu gör sig påminda. Ungdomen av idag kanske är annorlunda?!
Fortsättning följer...

2 kommentarer:

sussi sa...

Hejsan !
Ja du syrran det e nog dina egna erfarenheter som 16 åring som spökar i skallen...... om du vill kan jag berätta för Gustav vad för slags tonåring du var. Ha ha ha . Det kommer att gå jättebra, ni får väl smyga bakom gardinerna och inte synas helt enkelt. OCH FRAMFÖRALLT var inte pinsamma och fråga massa saker hur nyfikna ni än är !! Lycka till och hälsa till Gustav att vi hoppas att festen blir en hit.
sköt om er önskar Sussi

Mormor sa...

Jambo!
Vilken snygg kille, hoppas att du får ett fint och roligt party på lördag.
Kramar från Mormor o Morfar