söndag 23 augusti 2009

Tillökning i familjen!

Sköldis ska hon heta! Vet inte om jag tycker hon är så söt men i brist på andra husdjur får hon väl duga. Clara är väldigt nöjd och det är ju huvudsaken. Och Claes är inte allergiskt, vilket är en fördel.

Vi var och hämtade henne igår hos några kompisar. De hade två sköldpaddor och tyckte en räckte. I bilen hem bajsade och kissade hon i lådan hon förvarades i så det luktade dynghög. Tjejerna (Clara och Tess) skrek av skratt och nästan hängde ut genom fönstret. Väl hemma började Sköldis knata runt i trädgården. Åt blad och tomater. Ett gammalt hundhus i ena hörnet av trädgården får bli hennes nya hus. Två gånger i veckan ska hon badas i en balja. Inte allt för mycket jobb. Vi kommer säkert bli bra kompisar.


1 kommentar:

sussi sa...

ÅHHHHHHH vilken söt sköldpadda !
En ny kusin till Cajca och Rocky, eller till Oskar och Agnes och Jakob?. Agnes hoppar och e glad för Claras skull och säkert lite avundssjuk för att Sköldis var ju så söt.ÅHHHHH va gullig säjer hon med en drömsk blick....hela tiden.
Hur som helst.... så var det kul att ni har skaffat ett husdjur, det är bra för Clara att ta ett eget ansvar för ett litet liv, men en sak som ni bör tänka på e ju att dom små rackarna kan bli hur gamla som helst.... när ungarna har flyttat hemifrån och du och Classe ska tänka på bli glada pensionärer ihop så har ni ju alltid Sköldis att gosa med när ungarna inte hör av sej . Hi hi hi för ni sätter väl den lilla gumman i karantän när ni drar hem till kallare breddgrader , det där med värmen löser sej alltid med värmelampor till retiler och dyl. Och jag ställer alltid upp på att vara Sköldis-vakt (när helst ni vill) Lycka till och hälsa från moster Sussi och co. till lillgumman
Ps. hälsa till dom andra oxå