tisdag 30 september 2008

Clara 2B - Minibeast presentation







Idag har Clara haft sin första presentation på engelska inför alla klasskompisar i grade 2 och tillhörande föräldrar. Sedan skolstarten har alla barnen i klass 2 jobbat med tema "Minibeast". Claras klass har haft en larv i klassrummet som de följt utvecklingen på under tiden. Alla barn har dessutom tilldelats ett specifikt djur som de i mindre grupper letat information om. Idag var det presentation inför alla kompisar och föräldrar. Claras grupp hade presentation om "Butterfly".






Efter presentationen frågade presentatörerna om någon i publiken hade några kommentarer. De barn som ville fick då ge positiv feedback tillbaka till presentatörerna. Och jag kan intyga att lovorden var många och applåderna starka.





På bilden ser ni Clara i spänd förväntan inför sitt första framträdande. Alla barnen hade på sig en specialdesignad T-shirt som Albin tecknat. Albin är också ny i IST och kommer från Göteborg. Han var mycket stolt och hedrad och fick förstås ta emot publikens applåder.




2 kommentarer:

sussi sa...

Hej på er där borta!
vilken fin bild på Clara och hennes klasskompisar! Det är alltid roligt att få en inblick av hur dom gör i skolan i afrika. jag måste berätta för Oskar att Clara har haft en redovisning på engelska idag,vi hade nämnligen en som grät stora floder igår för att han skulle ha sin första engelska läxa idag, och som han säjer så hatar han engelska. Här hemma flyter allt på som vanligt, igår var det första gången som man fick skrapa sadeln Usch och fy!!!!! och självklart så märker man även av den mörka årstiden , det är mörkt vid sju på kvällen, alla löv är gula och orangefärgade och allt i trädgården börjar att vissna.
Usch nu lät det gnälligt ........ men är man en vår och sommarmänniska så är man
många pussar och kramar till er alla från Moster Sussi
ps. alla andra hälsar oxå

Mormor sa...

Hej!
vilka små söta "butterflye"
Vad trevligt Clara verkar ha det i skolan, hon verkar ha funnit sej väl till rätta, jätteduktigt att hålla ett föredrag på engelska efter så kort tid.
Kram
Mormor o Morfar