söndag 8 februari 2009

Mot nya äventyr!

Ja så var Gustav på väg till Zanzibar där han ska ta PADI dykcertifikat. Han och kompisen Rasmus har jobbat hårt inför denna nya utmaning. Det är nämligen väldigt mycket att lära sig innan man ens får ta sig ut på djupt vatten. De har med hjälp av e-learning gått igenom ca 1000 power point bilder kring säkerhet och annan viktig information. De har svarat på frågor som kvalificerat dem till att nu få ta nästa steg dvs dykning på upp till 18 meters djup.

Det var några uppspelta och pirriga ungdomar som vinkade adjö till sina föräldrar när det i morse 6.30 bar av mot färjan till Zanzibar.

Vi ser med spänning fram emot deras berättelser när de kommer hem igen på fredag kväll.


Good Luck!

1 kommentar:

sussi sa...

Oj vad spännande !
Tänk vad ni och ungarna får vara med om många spännande äventyr.
Jakob tog ju dykarsertifikat för några år sen men efter det så har han aldrig dykt, han får väl komma till er och öva i poolen och sen vidare till Zanzibar..... just nu så är det bara lumpen, lumpen och lumpen för hela slanten. I veckan som kommer så ska han ut på en tvådagars övning där han bla. ska tvätta sej i sjön burrrrrr och då talar vi inte om ca.30 gradigt vatten som hos er utan ett par grader om han har tur .....
vi önskar Gustav lycka till och samtidigt så önskar vi er andra en rolig vecka
Tjing tjong vi hörs en annan gång
Puss från moster Sussi