lördag 7 mars 2009

Äntligen här

 
Posted by Picasa
.

Ja så var de äntligen här, Mormor Sivan och Morfar Stikkan. De landade enligt tidtabell sent i går kväll. Resan hade gått bra. Sista biten fick Morfar åka rullstol. Var det verkligen nödvändigt...?! Men hade man eskort så var det bara att fullfölja uppdraget.

Idag har vi solat lite och badat i poolen. Clara har varit engelska lärare och eleverna har varit exemplariska. Morfar kan redan massor av engelska ord.
Drinken innan middagen, en GT, intogs på Yacht Clubben. Sämre kan man ha det kunde vi konstatera.

Nu drar vi alla dvs hela familjen Nyqvist, Lina och Tilda, Mormor och Morfar samt Ulla med barn och kompis Rasmus till Zanzibar några dagar.

Tutaonana baday!

8 kommentarer:

Peter sa...

Hej

Ha en trevlig vecka på ön.
Hälsningar Peter E.

Yasinta Ngonyani sa...

safari njema huko Zanzibar. natumaini babu ba bibi watafurahia Zanzibar pia Tanzania

sussi sa...

Hej allihopa ! Jag har gått och väntat på ett inlägg hela dagen och så lägger ni in det mitt i melodifestivalen.........!!
Det ser underbart ut på bilden , helt annorlunda mot vårat väder här hemma i sverige, idag har det varit gråmulet hela dan och 0- gradigt, ett riktigt hk-väder sen säjer jag inte mer, ( men Mamma förstår vad jag menar)
Jag önskar er alla en underbar vistelse på Zanzibar. Det kommer att vara underbart och glöm inte kameran (Mamma)vi vill se ert äventyr när ni kommer hem
Puss och Kram från Dottern , Systern , Mostern och Svägerskan
Ungarna och katterna hälsar självklart oxå
HEEEEEEEEEEJ DÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ!!!!!!!!!

China sa...

Hejsan!
Vad nöjda ni ser ut Sivan, Stickan och Clara!! Vi väntade hela dagen på bilden tagen under bandan. Den som har blivit tradition när det kommer sverigebesök. Ser fram emot fler inlägg. Antar att ni just nu har det ganska så underbart. Hälsa till Zanzibar...
Vi längtar tillbaka till Tanzania!!!!!
Kramar till er alla
China och Björn

Maggan sa...

Hej, som alla andra har sagt äntligen fick vi en bild på er.
Skönt att resan gick bra, tänkte mycket på er. Det måste ha vara underbart och komma till Lotta med familj, att få med egna ögon se hur dom har det. Misstänker att ni redan är på väg till Zanzibar. Ha det nu så skönt njut och upplev, men var rädd om magarna.
Många kramar till er alla från Maggan och raymond

Johan Nilsson sa...

Inläggstest från kusinen

Johan Nilsson sa...

Nu vet jag att det funkar. Hoppas allt är väl där nere och att siz o Tilda inte är allt för bortkomna=) Man får hälsa grattis i efterskott till Classe!! Nu funkar ju mitt konto här så räkna med fler inlägg nu! Kram på er så hörs vi snart igen!!

Peter Gunnarsson sa...

Hälsning från kusin Peter i Småland. Vad härligt ni ser ut att ha det. Vi har nu kommit hem från vår Kinaresa. Lite sugen på att göra om din bedrift med att bestiga Kilimanjaro...Imponerande! Hoppas Sivan och Stickan hade det härligt på Zanzibar. Hälsa alla.
Peter