söndag 11 oktober 2009

Filip 15 år

Den traditionella födelsedagsbilden! Filip 15 år.

Visst ser du att Filip njuter av att bli väckt och fotograferad kl 09.00 en söndagmorgon. Han hade kommit hem sent kvällen innan. Det var sista natten med Mama Mia och de hade en liten fest efter föreställningen. Självklart var han trött och hade gärna sovit längre. Men vad gör man inte när man blir väckt på det här sättet. Med sång, paket och frukost på säng.

Dagen firades med rulltårta och kladdkaka. Senare på kvällen hade vi BBQ i trädgården Våra vänner från Sydafrika var här och även Rasmus som numera bor i Uganda var på besök. Det gäller att passa på att njuta av värmen. Det hör ju inte till vanligheten att Filips födelsedag firas på det här sättet. Normalt sitter vi inomhus med tända ljus och ser höststormarna dra förbi utanför fönstret.

På onsdag börjar barnen sitt höstlov. Då ska vi åka iväg några dagar på safari och lite trekking i bergen i södra Tanzania. Efter höstlovet kommer vi fira Filip men lite andra kompisar. Jag tror han var nöjd med dagen. Och jag kan avslöja att han redan har börjat titta efter en moppe på Blocket.

2 kommentarer:

sussi sa...

hejsan !
ja inte ser han pigg ut den nyblivna 15 åringen....men det var ju trevligheter och inte skolan som som väckte honom. Här hemma har vi 2 veckor kvar tills det är höstlov, ungarna ser fram emot lite ledighet från skolan.
Idag snöade det för första gången och som tur var så fastnade den inte på marken. Mörkret kommer tidigare och kölden biter tag i våra kinder och tår. Usch och fy säjer jag bara ...

jag önskar er en trevlig semester , hälsa till lejonen från mej.
puss och kram från Moster Sussi

Kilimanjaro sa...

Hejsan! Vi är två tjejer som går sista året på gymnasiet och vi ska göra ett projektarbete där vi ska bestiga Kilimanjaro. Vi såg i tidigare inlägg att du hade gjort det :) Så vi tänkte höra med dig om du har lust att ställa upp på en kort intervju om klättringen och förberedelser?
Tack på förhand.
/Lisa och Michelle
abijeng@hotmail.com
lisabranzell@hotmail.com