torsdag 29 oktober 2009

Vad är det för en dag idag...?!

jo det är Claras födelsedag, hurra hurra hurra!
Äntligen vaknade alla i huset så att de kunde gå upp och fixa den traditionsenliga frukostbrickan, paket och skönsång till Clara som redan varit vaken ett tag. Men det ville hon ju gärna inte avslöja där hon låg. Hon försökte se så yrvaken ut hon kunde, men vi gick inte på det.

Paketen innehöll både det ena och andra. Och vissa hade kommit hela vägen från Sverige. Glad blev Clara för alla paket. Firandet fortsatte i skolan. Hon bjöd klassen på kladdkaka och glass och alla sjöng Happy Birthday dear Clara. Som om inte detta var nog forsatte firandet på nordiska skolan. Här bjöds det på glass och chokladsås och förstås lite mer sång.

Nu ligger vi alla i soffan och väntar på Pizzaleverans. Bättre avslutning på dagen kan man inte ha.
Grattis Clara som fyller 9 år idag!

1 kommentar:

sussi sa...

GRATTIS CLARA PÅ 9 ÅRSDAGEN !
Tyvärr så fick vi en dålig linje när vi ringde för tio minuter sen men du hörde säkert oss ändå. Hoppas att alla presenter som du fick ifrån oss och mormor och morfar var bra och passade i storlek. Hanna Montana tröjan har Agnes valt men det fattade du säkert. Fina bilder för oss att se har ni lagt ut också. Oj vad du måste ha blivit firad både hemma, i skolan och på fritids och nu har du säkert blivit firad ännu en gång hemma med Pizza och allt som hör till. Du somnar säkert snabbt när du lägger dej ikväll, firandet sliter på en eller hur ?
Vi hörs en annan gång sköt om dej / er puss och kram från oss alla Citroner